Aprilia Rsv Monster

Tjokke84

Die hard MF'er
7 aug 2014
433
91
34
Die laatste bochtige stukken die je gemaakt hebt zijn sjiek, dat rechte stuk vind ik dan niet mooi, dat ziet er dan ineens regenpijpachtig uit.
tja, iets wat recht is hoeft niet aan gelast te worden..... maar misschien dat er in de toekomst een kapje overheen komt, maar daar ligt niet de prioriteit op het moment. Het is meer de brandstofpomp wat me pijnigt.
 

Zeroground

MF veteraan
6 apr 2003
5.544
51
40
Eindhoven
Je hebt de skills om er nog iets mooiers van te maken, anders kijk een bij RGV800, die maakt echt hele mooie uitlaten.
Wat is de uitdaging bij de brandstofpomp?
 

Tjokke84

Die hard MF'er
7 aug 2014
433
91
34
Je hebt de skills om er nog iets mooiers van te maken, anders kijk een bij RGV800, die maakt echt hele mooie uitlaten.
Wat is de uitdaging bij de brandstofpomp?
De ruimte om hem te kunnen plaatsen. Ik heb een in-line auto pomp gekocht maar deze is zo groot dat ik er geen plek voor kan vinden.
Nu moet ik dus een luikje maken via de zijkant om de (standaard) pomp te kunnen plaatsen.
 

Loki

MF veteraan
27 jul 2003
2.431
24
Goes
Bezoek Site
Als je een grote airbox hebt of maakt met de tank als deksel, kun je m daar misschien ergens kwijt?

Op de foto te zien, 4 gangen M5?
In vergelijking met de oude schokbreker bevestiging komt de nieuwe grofweg 3 of 4x zo ver van de holle dwarsverbinding af. En die lijkt niet dikker te zijn dan 4mm. Ben ik de enige die zich afvraagt of dat verstandig is?
 

Tjokke84

Die hard MF'er
7 aug 2014
433
91
34
Als je een grote airbox hebt of maakt met de tank als deksel, kun je m daar misschien ergens kwijt?In vergelijking met de oude schokbreker bevestiging komt de nieuwe grofweg 3 of 4x zo ver van de holle dwarsverbinding af. En die lijkt niet dikker te zijn dan 4mm. Ben ik de enige die zich afvraagt of dat verstandig is?
Als je de originele bevesteging bekijk van een 1098, dat is al summier opgehangen. Maar het houdt het wel. De ophanging van monster loopt veel verder door dan de originele. Ik heb er vertrouwen in anders had ik het niet gedaan.
 

Tjokke84

Die hard MF'er
7 aug 2014
433
91
34
Hangt hij vrij? Met de trillingen van die twin en van de pomp krijg je anders heel snel slijtplekken in de pomp of frame.
Ik had het idee om en een foame mat omheen te doen en hitte afwerende mat..... of het werkt.... maar hij hangt hier wel onder de tank en dan in de “rubbers” ....
 

Loki

MF veteraan
27 jul 2003
2.431
24
Goes
Bezoek Site
Lijkt me een perfecte plek uit oogpunt massacentralisatie 8-) Neem aan dat zo'm pomp wel tegen een beetje warmte kan/geen koeling nodig heeft?

Als je de originele bevestiging bekijk van een 1098, dat is al summier opgehangen. Maar het houdt het wel. De ophanging van monster loopt veel verder door dan de originele. Ik heb er vertrouwen in anders had ik het niet gedaan.
Als ik zoek naar een 1098 frame dan zie ik een ijzeren/chromo? frame. Waarbij de afstand tussen de dwarsligger in het frame en het boutgat voor de tuimelaar veel korter is. Het lijkt er ook op dat die bevestiging iets schuin onder de dwarsligger zit. Waardoor de krachten van de tuimelaar nog iets dichter bij het hart van de dwarsligger komt.

Als het de mijne zou zijn, zou ik er graag een oordeel van een kundig iemand bij halen. Kan altijd zijn dat er factoren mee spelen waar je niet direct aan dacht?
 

Tjokke84

Die hard MF'er
7 aug 2014
433
91
34
Lijkt me een perfecte plek uit oogpunt massacentralisatie 8-) Neem aan dat zo'm pomp wel tegen een beetje warmte kan/geen koeling nodig heeft??
Deze opstelling ga ik wel proberen. Ik wikkel hem in een rubber hoes en een hittewerend materiaal.

QUOTE="Loki, post: 28951160, member: 9592"]Als ik zoek naar een 1098 frame dan zie ik een ijzeren/chromo? frame. Waarbij de afstand tussen de dwarsligger in het frame en het boutgat voor de tuimelaar veel korter is. Het lijkt er ook op dat die bevestiging iets schuin onder de dwarsligger zit. Waardoor de krachten van de tuimelaar nog iets dichter bij het hart van de dwarsligger komt.

Als het de mijne zou zijn, zou ik er graag een oordeel van een kundig iemand bij halen. Kan altijd zijn dat er factoren mee spelen waar je niet direct aan dacht?[/QUOTE]

We zullen het zien, even in de gaten houden