De ergste hoerige schijt klussen

carbs demonteren en monteren incl luchtfilter op een suzuki sv650n man wat een grafwerk
Ik doe je SV carbs, doe je die van mijn CBX1000, ook even synchen aub. :)

1712696084118.png
 
'Even' de veer voorspanning van mijn Dominator wat opschroeven. Oke, het luchtfilterhuis valt om de veer heen dus kan er niet bij. Dan maar even het luchtfilterhuis loshalen. Zijkappen los, zadel er af. Accu er uit, deksel van het luchtfilterhuis er af. Nee, niet links uit het frame, niet rechts uit het frame, ook te breed om tussen de bovenste frame buizen te passen. Toch maar het WPH er op naslaan. Oke, compleet achterspatbord en kofferdrager moeten er ook af, 10 stekkers voor elektronica er af, één uitlaat loshalen en ja hoor, eindelijk genoeg ruimte. Wie verzint dit soort grappen?
Dit verzint een Japanse ontwerper die nog nooit zelf aan een motor gesleuteld heeft.... Kom helaas wel vaker van dit soort 'zaken' tegen waarvan je denkt... dit moet toch veel eenvoudiger kunnen. Maar ja, had ik op school maar beter moeten opletten *O*
 
Als je beter had opgelet op school dan kwam je dezelfde problemen op andere plaatsen tegen. En dan helpt wat meer losschroeven niet. Alhoewel.. in ieder geval los je dat niet op in 1 dag meer werk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan