Moto Guzzi V35 resto..mod (?)

Erwin83

Die hard MF'er
8 okt 2007
985
14
35
Malden
Ik ben benieuwd hoe die noppenbanden rijden op zo'n motor, heb je al wat meters gemaakt?
Een blokje rond zonder helm door de wijk. Dus nee, niet echt. Ik ben dus ook erg benieuwd. Is mijn eerste keer op noppen.
Het zijn overigens TKC80 banden. Geen vol offroad dus, maar 'dual sport'. Genoeg reviews van te vinden.

Als ik de motor aan de hand verplaats voel ik overigens duidelijk de noppen hobbelen in het stuur. Tijdens genoemd blokje rond merkte ik helemaal niks.
 

guzzigek

MF veteraan
1 aug 2008
1.570
38
bij mijnmotoren
Dat gebeurt niet vaak maar helaas zijn er nog steeds mensen die vinden dat een moment sleutel niet nodig is waardoor je juist die kleine boutjes kapot sleutelt .
Mooi dat het nu gebeurt en niet tijdens het rijden
 
Likes: Erwin83

Erwin83

Die hard MF'er
8 okt 2007
985
14
35
Malden
Strakke restomod! Is een fraaie fiets geworden, met opzet de tank logo's zo verweerd gelaten?
Thanks.
Yep, ik vind dat wel mooi. Je mag best zien dat ze al ruim 40 jaar oud is. Er zijn behalve de logo's wel meer zichtbare onderdelen die ik niet heb aangeraakt, zoals de stuurbevestiging en de balhoofdmoer (met logootje), dashboard, grilletjes voor het blok onder de tank, het blok zelf is ook niet super schoon.
Het was ook nooit de bedoeling om helemaal te restaureren, maar ik ben een heel eind gekomen qua zichtbare onderdelen omdat ik stiekem best veel kleine modficaties heb gemaakt. De tank zelf is ook nog zoals 'ie was, alleen wat turtle wax erover.

Ik vind klassieke motoren in nette gebruikte staat ook eigenlijk altijd mooier dan een complete restauratie waarbij ieder boutje weer glimt en het chroom als nieuw is. Het karakter is dan een beetje weg mijns inziens. Plus: 1x een flinke rit en je kan beginnen met poetsen. Da's niet zo mijn ding.
 

Erwin83

Die hard MF'er
8 okt 2007
985
14
35
Malden
Ben ik helemaal met je eens
Mijn Guzzi heeft ook de nodige kleine slijt sporen links en rechts zonder dat er schade is aan de bike
Voor 't eerst dat ik deze zie Rob. Die T3 heb ik wel vaker fotootjes van gezien. Mooi karaktervolle Guzzi dit, met dat gekke grote zadel en cruiser stuur.
Als ik me niet vergis rijdt de vorige eigenaar @Ed Pol van mijn V35 ook op zo'n type. En Paul ook toch?
 

guzzigek

MF veteraan
1 aug 2008
1.570
38
bij mijnmotoren
Volgens de rekeningen is die een tijdje bij Ed in onderhoud geweest dus kan best zijn dat je haar daar gezien hebt .
Paul als dat degene is die ik denk dat je bedoel reed een 750cc versie deze dame is met haar 850 cc wat beter gevuld O-)