Ervaringen Healtech Quickshifter Easy?

Rappie

MF veteraan
7 aug 2010
2.363
33
ergens in FRL
Bij mij hapert hij in z'n 6 boven de 230kmph. Hij schakelt ongeveer om de 3 seconden even een 'killtime' in... niet heel lekker op die snelheid
Had hem tijdens het afstellen van de PCIII al afgekoppeld omdat het met qs niet lukte in hogere toeren.
Ik heb de shifter alleen al bijna 3 jaar.. dus ik denk dat martijn's webshop niet zo makkelijk zal zijn met retour :9
Ik zou dan sowieso even contact opnemen met Healtech. Tot nu toe hebben ze mij erg netjes (en snel) geholpen bij vragen, service etc.
 

Spieter K6

MF'er
9 jun 2011
141
0
heeft iemand toevallig een Suzuki kabelset over?
mijn kabelset heeft er geen kastje tussen zitten :(

beetje jammer van de verkoper.

gr Pieter
 

mick85

MF veteraan
7 feb 2004
13.509
48
33
Bernisse
Bezoek site
De healtech qc tussen de schakel stang van de sv geknutseld ging allemaal vrij makkelijk.

Iemand een goede instelling om mee te beginnen hoop op een mooie dag om de boel af te stellen.

Eind feb gaat de motor naar tovami wellicht dat ze de qc dan nog iets fijn kunnen afstellen.
 

Caracalla

MF'er
1 dec 2016
147
0
31
Ruddervoorde (BE)
Even de topic bumpen omdat ik een probleem heb met m'n R6 2004 circuitmoto.

Ik heb de quickshifter zelf geplaatst, maar na het spelen met alle settings krijg ik het niet goed.
Van 2 naar 3 durft hij terug uit vitesse springen.

Hij verlegt mooi, het vermogen komt erop en dan schiet hij er terug uit naar z'n 2.
Vooral bij hoge toeren (>10k) en volgas. Bij lagere toeren of minder gas gaat het steeds perfect.
Heb dan uiteindelijk de rest van de circuitdag zonder QS gereden.

De technische dienst op circuit zei dat het normaal gezien de koppeling is. (blok heeft 35.000km)
Bij schakelvorken zou hij het hebben in andere vitessen ook en vooral van 1 naar 2.
De tandwielen zelf kunnen nog niet afgesleten zijn met die kilometerstand.

Verhaal kan misschien wel kloppen, want de vorige eigenaar zei dat bij heel warm weer in Almeria de koppeling durfde slippen. Ik heb het zelf nog niet echt ondervonden.
Aan de andere kant is het wel aannemelijk, er komt heel wat vermogen héél snel terug op die koppeling natuurlijk.

Wat denken jullie?
Ook ff updaten. Uiteindelijk alles toch goed gekregen hoor.
Had toch te maken met de gevoeligheid en ikzelf die niet hard genoeg doorduwde.
 

mick85

MF veteraan
7 feb 2004
13.509
48
33
Bernisse
Bezoek site
Zit er bij mij nu ook een tijdje onder en moest de druk op de schakelaar wat aanpassen maar veder prima QC, schakeld vlot en soepen bij lage toeren en hoge toeren nog wel een beetje spelen met de afstelling, maar voor dat geld niet verkeerd.
 

P.H.C. Ritzen

MF veteraan
Donateur
12 dec 2001
8.112
20
Weert
Bezoek site
Even de topic bumpen omdat ik een probleem heb met m'n R6 2004 circuitmoto.

Ik heb de quickshifter zelf geplaatst, maar na het spelen met alle settings krijg ik het niet goed.
Van 2 naar 3 durft hij terug uit vitesse springen.

Hij verlegt mooi, het vermogen komt erop en dan schiet hij er terug uit naar z'n 2.
Vooral bij hoge toeren (>10k) en volgas. Bij lagere toeren of minder gas gaat het steeds perfect.
Heb dan uiteindelijk de rest van de circuitdag zonder QS gereden.

De technische dienst op circuit zei dat het normaal gezien de koppeling is. (blok heeft 35.000km)
Bij schakelvorken zou hij het hebben in andere vitessen ook en vooral van 1 naar 2.
De tandwielen zelf kunnen nog niet afgesleten zijn met die kilometerstand.

Verhaal kan misschien wel kloppen, want de vorige eigenaar zei dat bij heel warm weer in Almeria de koppeling durfde slippen. Ik heb het zelf nog niet echt ondervonden.
Aan de andere kant is het wel aannemelijk, er komt heel wat vermogen héél snel terug op die koppeling natuurlijk.

Wat denken jullie?
Dat kan ik na 2km rijden al voor je bewerkstellingen.. (en eigenlijk ook al binnen 100 meter) :Y :Y :Y :Y
 

WillemVonGrumble

MF veteraan
22 aug 2010
38.969
2
Zit er bij mij nu ook een tijdje onder en moest de druk op de schakelaar wat aanpassen maar veder prima QC, schakeld vlot en soepen bij lage toeren en hoge toeren nog wel een beetje spelen met de afstelling, maar voor dat geld niet verkeerd.


Daarom in de Healtech een kut QS.

Plus hij weigert soms dienst en dat is erg leuk tijdens het opschakelen.
 

0569

Die hard MF'er
11 jan 2009
453
3
28
Sneek
Vanavond de Healtech quickshifter op mijn motor geinstaleerd.
Suzuki gsxs 750
Werkt prima maar geeft wel een FI code. Iemand een idee waarom en hoe eventueel op te lossen?

Groet Jesse