Aankooptip v.d. week 3.0 Waar spanrijders schroot aansmeren

Status
Niet open voor verdere reacties.
Het is wel een mooie aanbieding, zelf een zijspanbak maken, maar het gaat niet zomaar even wat polyester smeren!!
Ooit had ik ook een mal van een zijspan en dan moet je toch behoorlijk veel kennis er van hebben om alles passend op elkaar te maken ik bedoel dan de eind producten uit de mallen om een mooi zijspan er uit over te houden.
Hier is de mal naar een specialist gegaan om er producten van te maken zodat er mooi eindresultaat is.
En met deze kopieer actie zal Ezs niet blij zijn.
 
Het lijkt inderdaad verdomd veel op een EZS/Stern. EZS heeft ze niet meer in het programma. Het zou dus heel goed een oude originele mal kunnen zijn. Ik vind het wel een beetje flauw dat de maker zelfs de originele lampen overgenomen heeft. Als je toch zoiets doet breng er dan tenminste iets van jezelf in.
 
Een aantal jaren geleden 2014/2015 kocht ik een Goldwing met zo'n imitatie TPSL bak. Haalt het qua passingen niet bij het origineel. Heb het aan Dave laten zien en naar zijn reactie te oordelen was hij niet op de hoogte van deze kloon.
 

Bijlagen

  • IMAG0091.jpg
    IMAG0091.jpg
    815,8 KB · Weergaven: 40
  • DSC04570.JPG
    DSC04570.JPG
    623,5 KB · Weergaven: 45
In de Spielesstrasse te Ensch aan de Moezel kwam ik dit trieste span tegen. Is wel enigszins ziek, maar zeker niet overleden (n.m.m.). De bak is waterdicht, want er stond na een periode van droog weer toch nog 30cm water in. :+:) Aan de tellerstand te zien is de motor onlangs gereviseerd.8-)
IMAG0666.jpg
IMAG0671.jpg
 
Dit is een Dnepr MT-11
Onstekingskapje mist.. hmm en aan de klepdeksels te zien is 't een jaren 90 exemplaar en die zijn vaak bar slecht (gemaakt uit afgekeurde onderdelen en als 'ontwikkelingshulp' naar vb Roemenië en via een vage NL importeur (van Loon meen ik) hier geïmporteerd..
Hij heeft ook het 'merk' Ural/dnepr uitgevonden om voor beide merken typegoedkeuring te krijgen, terwijl het heel verschillende fietsen zijn..
 
Die is wel mooi. Het polyester is beter als bij mijne toen ik hem kocht. Maar weer de lampjes, de stoel en de ruit. Wat is de motor? Een Kawa 900?

Z1000 van 1978:


Vervaldatum APK
N.v.t.
B
Datum eerste toelating
18-04-1978
I
Datum tenaamstelling
21-02-2018

Tijdstip tenaamstelling
11:07

Datum eerste afgifte Nederland
18-04-1978


Wel met L4e kenteken. :Y
 
Ja, dat verklaart een hoop. Die Kawa zit er inderdaad uit alsof restaureren loont. Als hij dan nog een leuk bedragje voor de Moturist en de schommel weet te vangen heeft hij misschien de spuitkosten of de uitlaten weer terug verdient.
 
Geen idee van het kenteken. Maar als hij in de tijd dat hij hier bekend is maar 2200km gereden heeft is dat eigenlijk mishandeling.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan