Demontabele of zakbare motortrailer?

Ik zet hem op z'n kant zoals hier op 1 van de foto's te zien: Erde motortrailer voor 1 motor/scooter geschikt v. op achterkant te zetten neemt haast geen plek in beslag.
Voorheen huurde ik steeds een aanhanger, steeds reserveren, halen en terugbrengen. Nu veel makkelijker met eigen trailer.

Dat is inderdaad een mooie oplossing. Ik moet een steeg door (kan wel allemaal op een hondje ofzo) dus heb mijn zinnen nu gezet op z'n Motolug. Dat is het voor mij het makkelijkst. Ik heb het ding een paar keren per jaar nodig voor de circuitdagen. Als ik er 5 doe in een jaar is het veel dus in en uit elkaar halen vind ik niet zo'n ramp.
 
Op Marktplaats wordt momenteel een Motolug aangeboden voor 1200 Euro. Mmmmm, niet goedkoop dus......
 
Hoorde net te laat dat iemand z'n Motolug verkocht had (voor weinig)...... Ik had hier graag de tip gegeven....
 
Heb m'n Motolug weer van stal gehaald. Morgen een rit in grensgebied met Duitsland, dus even relaxt met de auto er naar toen. Ik moest ook bagage meenemen en dat zou te veel zijn voor op de motor.
fullsizeoutput_fba.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Heb ook maar meteen twee wielblokken (van metaal) besteld. Heb gemerkt bij het oprijden dat de Motolug af en toe iets wil verschuiven (want de motor is zwaarder dan de hele Motolug). Die wielblokken kosten het geld immers niet.
341348-wielkeg-metaal-inklapbaar-1.jpg
Voor 12.50 worden ze thuisgestuurd en al.
 
Het 'setje' staat al klaar om morgen te pakken. Verwacht een flinke bui vannacht, maar met de '7-Euro-regenjas' (XXXL) van Alie-express gaat het goed komen....
 

Bijlagen

  • IMG_20190614_204454.jpg
    IMG_20190614_204454.jpg
    189,3 KB · Weergaven: 19
Heb m'n Motolug weer van stal gehaald. Morgen een rit in grensgebied met Duitsland, dus even relaxt met de auto er naar toen. Ik moest ook bagage meenemen en dat zou te veel zijn voor op de motor.
Heb je de wieltjes verwisseld ? De veerarm steekt nu naar voren, voor mijn gevoel heb ik dat liever andersom. Bovendien heeft het invloed op de balans.
 
O!! Niet op gelet! Maar het ging goed gelukkig. De Moto weegt gelukkig niet zo veel....
 
Zo zijn ze nauwelijks te vinden (een tweedehands MOTOLUG) en zo staan er nu 3 te koop op Marktplaats. Twee voor twee motoren en 1 voor 1 motor. Vraagprijzen tussen 950 en 1100 Euri......
 
Terug
Bovenaan Onderaan