Wolken genoeg....


1390959
 
Mooi! Het was vandaag zeer fotogeniek weer!
Ik heb gisteren mijn kolenkachel maar weer aangestoken, het was al een week niet meer boven 16°C geworden in huis. We dachten het wel te rekken tot het weer warmer zou worden, maar met nachtelijke temperaturen rond het vriespunt toch maar 2 zakken steenkool (50kg in totaal, goed voor 6 tot 8 dagen) gaan halen en de kachel aangestoken.

In de namiddag gehoord op het nieuws dat er op sommige plaatsen in België maar liefst 10cm, ja, 10 en niet één komma nul, gevallen is! Nou ja, blijven liggen doet die niet natuurlijk :P
 
1391536


Vanochtend vertrokken uit Beieren (Berchtesgaden). Was wel wat regenachtig, maar niet eens echt koud. Bovenstaande foto was rond 11 uur aan de Chiemsee, zat nog zonder jas in het zonnetje. Eenmaal München voorbij werd het snel minder. Regen, natte sneeuw en nog maar 5 graden. En als je dan al nat bent, komt de kou vanzelf in je lijf. Toch het laatste uurtje droog, dus ik was alweer zo goed als opgedroogd. Gelukkig mocht ik nog als afsluiting nog wel even in de stromende regen en natte sneeuw de tent opzetten. Maar inmiddels staat er een schnitzel mit spärgel und pommes voor mijn neus, dus dat maakt weer een hoop goed!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan