Recente inhoud door Hanzzzz

 1. Hanzzzz

  Kan iemand me vertellen hoe dit onderdeel heet

  Volgens bedoeld TS dat hij van die conische filters rechtstreeks op de carbs wil monteren voor de coole looks en de PKs. (niet wetende dat hij daarna misschien nog een powercommander moet kopen en deze moet laten afstellen waardoor een sneller fiets kopen goedkoper was geweest)
 2. Hanzzzz

  Tomtom aansluiten op kentekenverlichting?

  https://manuals.coolblue.nl/39/tomtom-rider-500-europa.pdf Montage op een motor 1. Bevestig de RAM™-montagekit op je motor. 2. Bevestig de houder in de montagekit en sluit de bedrading aan op de bedrading van je motor. Belangrijk: de rode POS(+) draad moet worden aangesloten op de...
 3. Hanzzzz

  Tomtom aansluiten op kentekenverlichting?

  Als je deze gaat gebruiken https://www.enormvandriel.nl/zb-10st-kabelverbinders-bl.html Dan worden een heleboel mensen verdrietig
 4. Hanzzzz

  Tomtom aansluiten op kentekenverlichting?

  Ja, mits je een USB adapter gebruikt die de spanning omlaag brengt naar 5 volt. (Ik denk dat die bij de rider zit.) En zekering zwaar genoeg is.
 5. Hanzzzz

  Suzuki gsx 750 es

  https://www.motor-forum.nl/threads/gsx-750-e-es-ef.217826/post-14160516
 6. Hanzzzz

  Accu loopt leeg na crash

  Een nieuwe accu kan defect zijn maar ligt niet voor de hand. Motor hoeft niet te draaien. Pool niet los
 7. Hanzzzz

  BTW Motor

  Oke, dus jij doet een foute stelling en ik moet een bron geven voor jou foute stelling. Geeft jij maar een bron voor jou verkeerde stelling, PS: Ik heb een eigen bedrijf en een motor op bedrijfsnaam dus je gaat ongelijk krijgen.
 8. Hanzzzz

  BTW Motor

  Inderdaad essentiële zaken als klanten en omzet ontbreken nog.
 9. Hanzzzz

  BTW Motor

  :N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N Fout! u gaat niet door voor de koelkast!
 10. Hanzzzz

  BTW Motor

  Ja, je kan opgeven wat je wilt. Je kan ook opgeven dat aanschafprijs van de motor 10 keer zo duur is of dat je twee keer zoveel hypotheekrente hebt betaald. Het mag alleen niet en het is oneerlijk tegenover de rest die wel eerlijk zijn deel in de pot stopt.
 11. Hanzzzz

  BTW Motor

  Hoi, Inderdaad ritten registratie is niet verplicht. Maar als je geen goed verhaal hebt waar je zakelijk voor rijdt op de motor dan mag je de btw niet aftrekken. Je hebt als je er prive mee rijdt wel degelijk bijtelling alleen naar rato.
 12. Hanzzzz

  BTW Motor

  En je moet de motor dat wel zakelijk gebruiken.
 13. Hanzzzz

  BTW Motor

  En dit is dan berekend met 50% BTW terwijl dat op dit moment 21% is...
 14. Hanzzzz

  Carburateur reinigen met aditief

  Ik gooi in de TDM van mijn vrouw 2 keer per jaar er reiniger in en laat de motor dan even lopen omdat ze erg weinig rijdt. Diverse merken Heb nog geen last gehad van vergomde carbs.
 15. Hanzzzz

  Accu loopt leeg na crash

  Wat is de weerstand tussen elke dynamo draad en het frame? Wat is de spanning over de minpool en het frame als de motor loopt? Hoe weet je zo zeker dat de accu die je geplaatst hebt goed is?